Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words

Students can Download Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words, Notes, Samacheer Kalvi 12th English Book Solutions Guide Pdf helps you to revise the complete Tamilnadu State Board New Syllabus and score more marks in your examinations. Get a Practical Study with the help of Samacheer Kalvi 12th English Grammar to make learning language much easy for you and score good grades in exams.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words

Fill in the blanks with link words.
Question 1.
You can take my car ……………………… you don’t damage it.
Answer:
provided that

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words

Question 2.
……………………… he is poor, he lives in a big house.
Answer:
Although

Question 3.
……………………… the rain, she walked to her office.
Answer:
Despite

Question 4.
She arrived late ……………………… she could not help her parents decorate the house.
Answer:
so that

Question 5.
I didn’t have a shower this morning ……………………… my hair was unkept all day.
Answer:
so

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words

Question 6.
I really love driving, ……………………… on rainy days.
Answer:
especially

Question 7.
Kavya really enjoys traveling, ……………………… Priya who hates it!
Answer:
unlike

Question 8.
Prices were reduced by 20% ………………………, sales increased.
Answer:
As a result

Question 9.
The trip is too expensive ………………………, I don’t really like hot weather.
Answer:
Besides

Question 10.
You haven’t paid the monthly rent yet ………………………, you owe me money.
Answer:
In addition

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Link Words

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top