Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

You can Download Samacheer Kalvi 10th English Book Solutions Guide Pdf, Tamilnadu State Board help you to revise the complete Syllabus and score more marks in your examinations. Attempt all english grammar practice sections covered in the Samacheer Kalvi 10th English Grammar Book and excel in reading, writing, and speaking english with great fluency.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

Question 1.
There is no water in the tank, ……………………………..?
Answer:
is there

Question 2.
I shall carry the bags for you,
Answer:
shan’t I

Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

Question 3.
The flag has four colors on it, ……………………………..?
Answer:
hasn’t it

Question 4.
The conductor will not give you change for ten rupees, ……………………………..?
Answer:
will he

Question 5.
Plants give out oxygen during the day, ……………………………..?
Answer:
don’t they

Question 6.
She can’t speak Tamil fluently ……………………………..?
Answer:
can she

Question 7.
They will go home soon, ……………………………..?
Answer:
won’t they

Question 8.
They completed the home work in time, ……………………………..?
Answer:
didn’t they

Question 9.
Take me across the road please, ……………………………..?
Answer:
won’t you

Question 10.
Hurry up, ……………………………..?
Answer:
will you

Question 11.
You need not spend all the money, ……………………………..?
Answer:
need you

Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

Question 12.
The question paper was easy ……………………………..?
Answer:
wasn’t it

Question 13.
The hall ticket isn’t ready yet, ……………………………..?
Answer:
is it

Question 14.
You aren’t going out with that friend ……………………………..?
Answer:
are you

Question 15.
Your father is a business man, ……………………………..?
Answer:
isn’t he

Question 16.
Someone has called, ……………………………..?
Answer:
haven’t they

Question 17.
He has tried everything with little success ……………………………..?
Answer:
hasn’t he

Question 18.
I am not a singer ……………………………..?
Answer:
aren’t I

Question 19.
They watched T.V. Serials all the time, ……………………………..?
Answer:
didn’t they

Samacheer Kalvi 10th English Grammar Question Tags

Question 20.
Let us clear the fallen trees together, ……………………………..?
Answer:
shall we

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top