Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Students can Download Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags, Notes, Samacheer Kalvi 12th English Book Solutions Guide Pdf helps you to revise the complete Tamilnadu State Board New Syllabus and score more marks in your examinations.

Get a Practical Study with the help of Samacheer Kalvi 12th English Grammar to make learning language much easy for you and score good grades in exams.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Add appropriate question tags to the following sentences.

Question 1.
You are coming tomorrow,?
Answer:
aren’t you

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 2.
You can’t understand what I’m trying to say,
Answer:
can you

Question 3.
You didn’t sleep well last night,?
Answer:
did you

Question 4.
He is a dentist,?
Answer:
isn’t he

Question 5.
Kumar repaired the laptop,?
Answer:
didn’t he

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 6.
Does salt dissolve in water,?
Answer:
doesn’t it

Question 7.
We shall go to Pondicherry again,
Answer:
shall we

Question 8.
They were there in the theatre,?
Answer:
weren’t they

Question 9.
Malar has bought a car,?
Answer:
hasn’t she

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 10.
They usually have dinner at 8’clock,
Answer:
don’t they

Question 11.
Kamalan and Kiran have got a three-room flat,
Answer:
haven’t they

Question 12.
You said you performed well in the interview,
Answer:
did they call you

Question 13.
When you worked hard you always scored well,
Answer:
haven’t you

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 14.
They got lost in the tourist place,
Answer:
didn’t they

Question 15.
He has to be sorry for his bad behavior,
Answer:
shouldn’t he

Question 16.
You haven’t seen Sanskriti,?
Answer:
have you

Question 17.
You’ll come to my birthday party,
Answer:
won’t you

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 18.
Let’s take the next bus to Mylapore,
Answer:
shall we

Question 19.
Shreya sings well,?
Answer:
doesn’t she

Question 20.
Swami cannot high jump,?
Answer:
can she

Question 21.
You have completed the project,?
Answer:
haven’t you

Question 22.
He had lost his horse,?
Answer:
hadn’t he

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Question 23.
Does she have no house,?
Answer:
has she

Question 24.
They won’t complete the work in time,
Answer:
will they

Question 25.
You were interested in races when you were young,
Answer:
weren’t you

Samacheer Kalvi 12th English Grammar Question Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top