Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4

You can Download Samacheer Kalvi 12th Maths Book Solutions Guide Pdf, Tamilnadu State Board help you to revise the complete Syllabus and score more marks in your examinations.

Tamilnadu Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.5

Evaluate the following:

Question 1.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 1
Solution:
u = x3 ; dv = e-2
Applying Bernoulli’s formula, we get,
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 2

Question 2.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 3
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 4

Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4

Question 3.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 44
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 5
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 6

Question 4.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 7

Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 8

Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4

Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 Additional Problems

Question 1.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 9
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 10

Question 2.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 12
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 13
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 14

Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4

Question 3.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 15
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 16

Question 4.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 17
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 18

Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4

Question 5.
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 19
Solution:
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 20
Samacheer Kalvi 12th Maths Solutions Chapter 9 Applications of Integration Ex 9.4 21

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top